Klik utk belanja Amsyar

Rabu, 9 Mac 2011

BabyMoon

ni masa mgandungkan Amsyar 8week kot tak silap.. ingat nk p halimun tetiba dapat babymoon.. mmg tak berapa best masa ni sbb masih dlm fasa muntah2 teruk kan so byk lepak kat dlm bilik jelah..pulak tu bilik hotel kitaorg dekat ng outdoor play.. so ngendap2 tgk org main jerit2..pastu genting adalah sgt sejuk ok.. macam rasa lagi nak duk jer bawah selimut tak mo kuar2.. *kenang2an*

yahoo..akhirnya dapat gak p halimun walau lmbt!!

theme park hotel.. best bilik ni!!

view dr bilik kami..masa ni 6ptg
walaupun tak larat nk jalan, terpaksa gak sbb lapar!!
dia nak gak ikut gambar kat eskalator
harga nasi lemak ni rm15 sepinggan. Mahal kan?..nasib setappp!!
Amsyar..tgk uwan ni..asik main game jer kan..
mahal gler suft internet kat genting nihhh..fuhhh!! sambil kesat peluh
  
kalo smoker mmg suka tgk lighter kan?..
muka uwan dan ibu yg heppi sbb dah nk dapat baby!!
pening2 n nak muntah pun ttp vogue kalo bgambar kan??
depan hotel kami..
uwan yg kesejukan..konon2 gagah lah kan tak pakai sweater
ibu gatal kan??... hahahaha
intai..jgn tak intai bang.. hahah
ni masa ibu preggy kan Amsyar 7 week!!
lastly... IBU dan UWAN!!
*w!nk*

Tiada ulasan:

Catat Ulasan