Klik utk belanja Amsyar

Rabu, 9 Mac 2011

Cuci Rumah

Masa cuci rumah ni sbnarnya aku dah preggy..mungkin dalam 2 week kot macam tu tp tak tahu..tapi kan, masa ni aku dah rasa sengal2 kat perut..tapi ingat macam sakit perut biasa.. tp nasib baik masa ni aku tak cuci rumah sgt.. adik2 aku yg byk tlg suami aku masa nih.. umah ni kami dapat pas kahwin..org kata mmg rezeki kawin lah kan..kahwin2 terus dpt umah..Alhamdulillah.. pastu dapat anak..mmg lagi Alhamdulillah.. rezeki yg tak ternilai kan.. layan kan gambar ni yee sbb tak tahu nk citer apa.. ;)

Mak Lang yg rajin
tunggu kering
Mak su yang mula2 jer rajin
Mak su suka main air..habis basah lencun baju dia..
Mandikan tingkap..
org2 rajin!
Masing2 berebut lah kononya nk buat kerja
Best tau view dr umah kita ni..kalo mlm cantik sgt..nmpk KLCC n MENARA KL tau
Ibu tlg tangkap gambar jerk..
pic dr googles:
pic dr googles: view dr atas..tp bkn dr rumah kita..rumah kita tak hadap swimmingpool
tak sabar nk bawa Amsyar mandi swimming pool
pic googles: Rumahku Syurgaku
Mak Su yg suka berendam!
Ibu pun rasa nk berendam gak tp tak bawak baju..
Mak Lang yg poyo pandai berenang konon..
Budak2 ni mmg suka 'air' so pas cuci umah diorg berendam kat kolam tu sampai kecut2 dah..lagi2 takder org masa tu so diorg mmg syok lah.. aku jer yg gigit jari tgk diorg mandi..tp bagus gak sbb masa tu sbnarnya aku dh preggy kan cuma tak tahu saja.. Amsyar, nnti Amsyar ng ibu p mandi swimmingpool k?.. cepatlah Amsyar besar yee.. :)

Tiada ulasan:

Catat Ulasan