Klik utk belanja Amsyar

Isnin, 7 Mac 2011

Mari..mari..

Nampak tak banner warna pink2 klip2 kat atas n kat tepi blog nih??.. ala..takkan korang tak nampak kan..lagi2 warnanya memancar2 gitu.. kata pink kan..haruslah bersinar2.. tapi ni sinar bukan sebarang sinar..sinar yg membawa pulang wang.. mahu?.. mahu..meh aku ajar korang nak?..nak..tapi kena klik kat banner pink yang berkelip2 tu dulu tau...





pastu.. klik kat HEARTBEAT yang dibulatkan itu..



 pastu bolehlah korang "CREATE ACCOUNT"..




pastu korang isilah form yang disediakan tu pulak..pas dah isi semua klik agree dan continue ok..


klik lak sini lak.. (malas dah aku nk taip panjang2 tgk jelah gambar nih)



klik pulak kat online application yee kawan2..



.......step seterusnya....


pastu...korang pilihlah nak guna cek atau masuk terus kat akaun bank korang..pilih..pilih..
"Get code" ini untuk dapatkan code banner tu..



Ada macam2 pilihan yee..nak menegak..nak melintang..besar kecil semua ado!!







pastu kalo korang nak cek berapa korang dah dapat..cek lah kat sini..kalo dapat banyak lanting lah kat aku sket yee sbb aku yg bgtahu korang benda nihh..hehe



Amacam??..easy meazy kan??.. kan?.. try lah buat mana tahu dapat menambahkan pendapatan korang ke kan.. aku pun baru je buat..tu pun atas tunjuk ajar Cik Epal Comel ..hehe.. terima kasih yee.. maaflah saya copy paste gambar2 tu dr Cik Epal Comel jee.. moh le kita sama2 belajar yee... hehe...



2 ulasan:

  1. amboi2 puan awang ni...wes aku dah follow so ko follow aku balik eh..lalala...letaklaa shout box kat tepi tu so senang cketnak chat and komen...dah klik HB klik mine tooo...daaa...
    p/s : mwah mwah mwah buat baby amsyar

    BalasPadam
  2. alololo bakal puan jebat oii..aku pun baru belajar2 nih... byk yg tak khatam lagik lor... nnti aku try bubuh k... hehe

    BalasPadam