Klik utk belanja Amsyar

Jumaat, 4 Mac 2011

Pra Wedding

Inilah adalah gambar pra wedding perkahwinanku yang diadakan di Putrajaya. Sbnarnya gambar ni diambil untuk guest board.. Guna pun camera conan biasa saja bukan dslr pun.. so tak lah secantik kamera dslr yee.. bolehlah untuk kenang2an kami dan tatapan anak2 bila mereka dewasa nnti.. Untuk anak2 ibu..(cehh..anak2 ibu..) ini gambar ibu dan uwan sebelum kami berkahwin tau.. muka semua suci jerk kan?.. hehe.. layannnnnn... muahhh!!




























Tada!!! Kiut tak ibu dan uwan masa kecil??..

Tiada ulasan:

Catat Ulasan