Klik utk belanja Amsyar

Rabu, 9 Mac 2011

PRIVASI itu PENTING OK!

Aku rasakan.. kalo ader award blog paling buruk mesti blog aku menang..
hahahahahahaha--

Kalo nak diikutkan..blog aku mmg buruk pun.. tak macam blog org lain..
ader hias..ntah apa2 lagik ntah letak kat page tu.. aku punya macam blog tak siap..
Tapi ok apa..buknnya ader org baca pun.. so baguslah..ader privasi sket..
Ader lah gak tmpt nk luah rasa semua.. kalo kat FB tu..nak jerit2 sumpah seranah pun
kena cover2.. karang tak pasal2 kena saman.. kiranya tak ader privasilah..



PIC FROM GOOGLES




Sbb tu aku dh delete alamat blog aku.. nak privasi lah..
pastu aku tak war2kan blog aku kat semua org..
Kat sini aku leh luahkan apa yg aku rasa..suka ker..sedih ker..gembira..benci
apa2 lah.. so bebas sket..tak ader org komen pun tkpelah.. mcm blog syok sendirik kan
Bila dah ramai sgt baca karang..n ntah apa2 org ntah kan.. dan tak bestlah nk tulis blog
Kan blog tu tmpt luah isis hati.. karang dah tak best..macam nk cover2 lak..

Skrg ni heppy lah.. boleh tulis apa yg aku nak.. ;D

Tiada ulasan:

Catat Ulasan