Klik utk belanja Amsyar

Rabu, 6 April 2011

Anak encem Ibu haruslah gojesssssss

Budak yg dah panjang akal
budak masham ni mmg dah panjang akal ok..serius tak tipu hahahahaha
mlm tadik dia tidur punyalah awal..nangis2 pastu aku kasi susu..terus tertidur..
bagus..senang kerja aku.. bolehlah aku makan dengan tamaknya..hahaha
ala..apa je pun aku mkn..nk tamak2 ng laki aku tak best ok sbb dia sgt
baik..selalu jadikkan aku DBKL.. tong sampah..tambah lagi lalink..nah amik nasi 
abang ni..nah lauk abg ni amik semua..gituuuu..tak mencabar langsung tau..

kalau mkn ng adik2 aku haruslah aku berlagak kakak yg tamak..adik2 kena mgalah ok..

selalu aku makan adalah secara telan-telan..ko tahu macam mana?..nnti tunggu korang jadik ibu baru korang tahu..pastu mkn adalah laju-laju..jgn kata mkn, semua pun lah kena laju2.. fenatttttt!!!

so smlm aku decide tidur awal..sajalah kan..cadangnya nak goreng nasi esok..alang2 budak masham ni dah tidur..aku pun tidur lah sekali..

rutin aku tiap mlm adalah..bertukar posisi..dia sekrg lasak ok..elok2 aku tidurkan dia secara menegak..pastu tetiba dh senget..senget kat bahagian aku lak tu..alihlah aku ke sebelah ..pastu bila dia nangis nk susu..dgn terpisat2 aku bagi dia susu..tp heavenlah kan kalo ko bagi susu badan nih..main jolok je dah siap..takyah aku nk susah2 p dapur buat susu macam tu...

pastu tadik...kul 5 pagi mata dia dah terbuntang pandang aku..pelik ok aku..selalu kalo dia rengek2 aku jolok je kat mulut dia terus senyap..ni tak..tolak2 aku lak..rupa2nya dah bangun..siap senyum2 lagik..ngada!!! aku tgk jam..mak aihhhhhhh..kul 5 pagi?..awalnya ko bangun.. mampuslah aku kalo dia bangun awal..jenuh aku nk melayan dia..nk mandi lagik..nak goreng nasi lagi..mahu kelaut semua plan aku nih..

nasib mood dia adalah baik..so taklah kelaut kan plan aku..bengang ok kalo kelaut..laki aku tu asik perli2 aku jerk..yelah..rancang nk masak itulah inilah tuk sarapan tp alih2 mesti kelaut hahahaha..tp tlh kubuktikan pagi tadik tau..*nada angkuh*

ntah macam mana..nasiblah dah nak siap masak..tinggal goreng2 jerk..budak masham ni dah takmo ng uwan dia dah..yg uwan dia ni..kalo anak rengek katanya nk susu..padahal aku baru bagi susu..takkan nk susu lagik kan?..so aku pun dukung bawa p dapur..baik diam lak dia..sambil mdukung..sambil mgoreng..

dahlah dia dah semangat..ko bayangkan..dgn tangan kiri nk tahan beban dukung dia..pastu tgn kanan nk mgoreng..budak masham ni tgk jerk aku goreng2 tu tanpa berkelip..yg lawaknya..bila aku berenti goreng pastu nk kuar dari dapur..dia menangis ok...so mgoreng lah aku balik..aku try berhenti goreng n nak kuar semula..dia nangis lagik sekali..so terpaksalah aku berlakon goreng2 lagik..nk bagi anak senyap..goreng jelah..

laki aku tersengih2 gelakkan aku.. cittt..

lawaklah budak masham ni skrg..ngada!!

pastu dah pandai tau..nk berdukung jerk..kalo aku acah2 dia nk letak dia start nangis..huwaaa..masak ibu macam nih nak..mmg mgada sungguh!!!

Paling suka tgk Toys sekarang..baju tidur aku yg ada gambar bear tu pun dia boleh pakat gelak sengsorang..aku layankan aja..ko suka ibu lagik suka..takyah ibu beli mainan dah..tgk jelah baju tidur ibu tu hari2 yee...

dari,
ibumu yg gojes...wakukukuku...

Tiada ulasan:

Catat Ulasan