Klik utk belanja Amsyar

Jumaat, 1 April 2011

Resign!

Aku dah bagi resign letter pada bos aku pagi tadik..
mmg lah payah kan..tp tuk masa depan anak aku..
aku mmg bercita2 nk jaga anak aku sendiri sbnarnya
alhamdulillah..akhirnya tercapai gak cita2 aku tu
rezeki tu kan di tgn Allah ..
kalau aku berenti n jaga anak pun Insya Allah
ada rezeki aku..
Maybe aku nk buat bisnes on9..
apa barangnya..tunggulah dulu..
barang apa..dah tahu dah..
Insya Allah aku akan mulakan perniagaan secepat mungkin
suami aku pun dah setuju..
restu suami tu yg pentingkan..
syukur..dalam masa sama jaga anak depan mata..
dapat gak tambah duit kan kalo ada rezeki..
yang penting usaha, doa dan tawakal..
lagi satu kena yakin kan..
dah lama sbnarnya aku nk berenti tp asik2 hold
bila dh ada anak..haruslah laju2 aku berenti kan..
aku last kerja hujung bulan nih..

sedey??.. sikitlahhhh..

agaknya kalo aku bg alasan ni tadik..ok tak??..hahaha

Tiada ulasan:

Catat Ulasan