Klik utk belanja Amsyar

Jumaat, 3 Jun 2011

Kalau ada anak perempuan nanti nak namakan Nora Elena


hahahahah..boleh??..
kalau maknanya bagus, why not kan..
manalah tahu anak aku nnti cantik macam 'Nora Elena' tu..

aku bukannya layan citer ni dr awal..bebaru nih jerk bila aku baca kat FB, ramai no yg bergosipan pasal citer nih..pastu aku pun busy body nk tahu..pastu apa lagik, bukak ler channel Duniamu TV3 pukul 7mlm setiap Isnin hingga Khamis.. hehe

Faktor yg menarik citer ni, bukan takat hero dia yg kacak tu iaitu Aaron Aziz dan juga heroinnya yang sweet iaitu Siti Saleha, tp citer ni serius romantik ok.. ko akan tersenyum2 sambil mbayangkan yang ' Nora Elena' itu engkau dan tetiba tersedar bila ada orang membaling bantal sbb myampah tgk muka ko tersenyum macam kambing tu... hahahahahahah

Serius lah kan beb..kalo ko dah kawen, lbh2 lagik pompuan kan, sure nk suami koberomantik2 macam si Seth Tan ni buat..btl tak??..tapi bersyukurlah dgn apa yg ado..sedar diri..diri tu bukannya secantik Nora Elena..hahahahahahaha *ketawa kan diri lagik*


Kalo dapat bc novelnya pun best kan.. novel Kasih Yang Suci. Tapi katanya novel ni mmg sold out sesajoo..hebat btl penangan Aaron Aziz nih..yelah kalo hero kacak..haruslah ramai suka tgk..macam aku gak lah..kalo baca novel mesti kena bayangkan si polan tu jadik hero..dan si pulun jadik heroin..kalo tak, macam baca novel tapi makna..wahhhh..ayat!!!

yang bestnya.. dalam duk kalut kita rasa Inspektor Amir yang rogol Nora, rupanya Seth Tan yg rogol bini dia sendirik dulu.. mana aku tahu??..ehhhh..bukan..aku tak baca novel..tak jugak ada kat lokasi masa drama nih tgh shoot jauh sekali yg mengarahnya..aku tahu pun dr org yg baca novel nih.. tapi tak tahulah kan, kalo2 diorg nk buat kelainan ker kan..manalah kita tahu..

tak sabar nk tahu episod seterusnya dalam drama nih..nak tunggu Isnin alahai lambatnya kan.. tu lah kalo dah mgikuti drama2 best nih..rasa macam tak sabarnya nk tahu pas ni apa..pas ni apa kan.. tu sbb aku tak berapa sgt tgk citer berepisod ni..tp sbb citer ni best so layan jelah..

'Abang, yatie cop tv lagik erk minggu depan.. sayang Abang.."

Tiada ulasan:

Catat Ulasan