Klik utk belanja Amsyar

Rabu, 12 September 2012

Raya: Mood raya

Wah dah lama btl aku tak menulis dlm blog ni. Tiap kali buka blog jerk mesti dah lama giler. Ohw masih dalam mood raya kan so tak salah aku nk ucap SELAMAT HARI RAYA MAAF ZAHIR BATIN.

Tahun ni giliran aku. Tapi macam boring pulak. Sebab kalau kat Sabah, kitaorg kat kampung 10 hari. So mmg merasa sgtlah suasana raya tu. Kat sini best raya pertama sampai ketiga jerk. Raya pertama tu mula2 raya kat rumah sendiri pergi rumah mak dan pastu balik kg abah aku kat Tanjung Karang. Esoknya raya kedua belah mak aku pulak kat Kluang, Simpang dan Kulai. Raya ketiga dah balik sini. Jalani rutin macam biasa. Adalah sesekali hujung minggu p umah terbuka n beraya. Boring tau.

Raya tahun tema kami adalah.................. HIJAU.

Hijau!!

Pas beraya kat rumah mak kami sekeluarga p amik gambar kat studio.



ni pulak masa kat rumah mak. Nak p beraya sebenarnya. Baju yg aku pakai tu mil yg belikan. China Silk.


Sempat juga jumpa Piah kat seremban.


beraya di Sabak Bernam melawat Pak Teh dan Mak Teh. Tapi kami yg over gambar sbb rumah dia tangga batu. Ingat nak ambil gambar kat sawah tapi panas terik mmg tak kuasa akak dik oittt... dah lah nak singgah umah atuk kat tanjung karang. Rumah papan kan, mmg berpeluh ketiak sampai celah spender hahahahhahaha...


ni gambar bajet belum kahwin.. nasib cepat tangkap ni kalau tak amsyar mjerit coz jeles.


last.. gambar aku ng amsyar masa dalam pjalanan nak ke Sabak Bernam. Perjalanan kan jauh dan membosankan. Nasib tak jam, macam masa raya pertama kalau tak lagiiiiiiiiiiiiiii bosan. Masa ni konvoi ng family aku, n adik aku aboy. Tiga kereta lah ni.


amsyar tgh nk try buat mulut muncung.stail bgmbr bebudak skrg



Tiada ulasan:

Catat Ulasan