Klik utk belanja Amsyar

Khamis, 12 September 2013

Rindu KUNDASANG.

Rindunya masa pi kundasang dua tahun yang lalu. Walaupun ada peristiwa "ngeri" kan. Tapi serius rindu betul. Masa tu amsyar baru 9 bulan kot. Geram tgk amsyar masa tu. Sekarang ni nakal bukan main. Geram juga..tapi geram marah..hahahaha..oklah, layan lah gambar kenangan ni. Ohw lupa, masa kat Kundasang kami tinggal di Kinabalu Pine Resort, Kundasang. Memang best resort ni dan cantik.
Time kat reception. Kinabalu Pine Resort Kundasang.
amsyar iman dan shahriman
cantiknya view. Atas tu gunung kinabalu.
untungnya diaorang ni. Rumah sejuk je.
kami, di Hot Spring.
bambam ibu.
Amsyar je yg mandi. Sebab open sgt.
with SIL nak naik jambatan gantung.
Nasib aku lupa bwk cermin mata. gayat!!
kami.
kami dan SIL.
risau je aku tgk amsyar kat jambatan ni.
Pergi ladang teh tapi hujan. Frust!!
Dalam bilik. Geram la ng amsyar masa ni.
model comel.
amsyar dan ibu.
comelnya..geram!! HAHAHA
depan bilik.
kami!!
SILS, me and amsyar.
kami lagi!! *muntah!*
nah baldi.. hahaha *muntah kali kedua*
Dik, cepatlah lahir, rindu abang ko time debab macam ni.
Keluarga bahagia. Amin. :-)
macam ni pun bolehhh!! hahaha
kami lagi..wakakaka
main playground.
Apa ntah nama tmpt ni. Tapi tak dapat dekat ng lembu. Salah timing.
loving kan??.. hahaha
ibu, amsyar dan wan.
tgk kura-kura. Poyo jee..
tanda amaran feveret.
strawbery segan. mati tak mau.
bertapuk di celah bunga. *Bertapuk=menyorok*
Masa ni kereta buat hal. Leh senyum2 lagi kan..padahal..

Tinggi-tinggi gunung Kinabalu,
Tinggi lagi sayang sama kamu,
Biru-biru hujung Kinabalu,
Tengok dari jauh,
Hati saya rinduuu... 

Kinabalu letak di Kundasang,
Banyak sayur boleh pilih-pilih,
Apa guna pergi luar negeri, 
Naik Kinabalu,
Hati saya rinduuuu...


*serius rinduuuuuuuuuuuuuuuu.. I LOVE SABAH!!! *

1 ulasan:

  1. Nama tempat yg ada batu besar & ladang lembu tu desa cattle..InsyaAllah klu ada rezeki skeluarga...jemput la dtg ke Kundasang lg ya...

    BalasPadam