Klik utk belanja Amsyar

Sabtu, 5 Oktober 2013

Angah Nikah. ( 2 FEB 2013)

Hahahaha... *gelak kejap...*

Nak setahun kot baru aku terhegeh-hegeh nak update. Aku baru teringat..ohw kisah angah nikah belum update kat blog, maka cepat-cepat lah aku update. Saja jee pun update. Mana tahu nak baca balik suatu hari nanti. Gambar banyak aku upload kat FB, tapi dah private. Biasalah aku kan..seminggu jeee public pastu aku terus private.

Sebenarnya majlis ni patutnya dibuat bulan March tapi masa bertunang pihak lelaki nak buat bulan Februari. Awal sebulan. Masa tu pun tengah kecoh nak pilihanraya. Takut bulan March pilihanraya juga. So, abah aku pun fikir-fikir, oklah..kita buat bulan Februari. Kami yang lain ok saja..tapi pengantin lah. Tanjat boboi katanya... hahahaha..nasib ko lah ngahh...

Untuk nikah, baju dan veil serta tudung aku yang buat. Ada juga yang nak tempah kat aku pastu tapi almaklumlah lepas angah kahwin aku pun mengandung. Dengan alahan yang teruk lagi. Memang aku tak ambil tempahan masa tu. Oklah, kita layan je dulu gambar-gambar nikah ni yee..

Pengantin perempuan.

Macam biasa, abah yang nikahkan. Abah baju kuning.

Tengoklah tu anak aku. Sedap je landing.

Sarung cincin. Batal air sembahyang.

Amsyar dan mak dang (mak lang)

sudah halal!

baju, tudung n veil angah aku yg buat.

posing seblm nikah sebenarnya

cantiknya adik aku... *hehehe*

bilalah agaknya angah pakai aku berinci ni.

amsyar dan mak ngah kesayangan.
kasut tinggi tu sebenarnya nak pakai time nikah. Tapi tak jadi buat hantaran. Sebab tingginya bukan main. takut terpelecok hahahaha... aku pun tak tahu bila agaknya angah pakai kasut tu..lupa pulak aku nak tanya. Kasut tu kitaorang beli kat Mines. Ada sales..

Tiada ulasan:

Catat Ulasan