Klik utk belanja Amsyar

Ahad, 6 Oktober 2013

Angah Sanding ( 3 Feb 2013)

Kemuncak!!!

Masa kat butik kak Fasha Mahligai, kitaorang decide nak pakai warna pink belacan. Tapi bila angah testing pakai memang tak naik. Sebab angah kan kulitnya cerah. So, kita pilih-pilih lah lagi. nasib kak Fasha ni tak kisah kitaorang test baju-baju dia. Dia senyum jee.. tetiba aku ternampak warna hijau zamrud atau nama glamournya emerald green, so aku suruh angah pakai. Bila angah pakai memang cantik. Dia pun suka. So, on sajalah. Kita sambar emerald green tu.. Lepas tu perempuan ni nak pakai gaun pulak masa berinai. Memang nak lawan aku lah ni..hahaha...biasalah kan kakak sulung memang jadi ikutan adik-adik.. padahal angah ni dia memang tak pandai sangat nak pilih-pilih ni. Kena bawa aku sebab aku kan cerewet sikit bab-bab ni.. so, terpandang gaun ungu terus juga sambar gaun ungu..malas dah nak fikir-fikir. Masa aku gaun putih. So, tak nak nampak sama angah ambil gaun ungu dan lelaki kot ungu juga. Nasib ada aku kan..kalau tak..ntah apa-apa angah pilih..dia tu angguk-angguk jeee pandaiii..

Baju Family memang saja kitaorang ambil warna Silver sebab tak nak over shadow pengantin.. katanya laaaa... padahal aku rasa adik beradik aku ni memang suka mengover shadow antara satu sama lain. Kahkahkah... cakap jee tak nak over shadow kan..padahal dah ada Plan B kat kepala.. *akulah tu..mastermind* 

ala...sebenarnya ni dinamakan jalan selamat. Angah ni tak tahu lagi nak pakai warna apa. Mak ayah aku pun tak koser lah nak memikirkan hal ni. Cukuplah masa aku jeee hari tu. Bila anak kedua dan seterusnya pandai-pandai kau lah nak pakai tema apa... kesian aku tau, time nak kahwin sampai merajuk-rajuk nak pilih warna tema..sampai angah terus buat tak tahu...citarasa sendiri..rasa macam anak angkat pulak.. *kahkahkah*

patutnya time angah lah mak ayah aku masuk tangan kan..sebab angah ni kadang-kadang blur sikit.. aku pulak jenis byk idea..ohw..nak ini..nak itu..tapi ada jee sekatan... *mata keatas*

nasiblah warna purple diapprove oleh abah aku. Eh..ni apasal citer pasal aku lak ni..hahaha...biasalah merepek bagi panjang story kan.. padahal tak puas hati..hahahaha

marilah kita layan gambar-gambar ni... ada soklan boleh pm aku kat FB yee.hehehehe

ni yeee adik-adik warna emerald green.

aku,alang dan amsyar. baju by me.

kaum kerabat dari JOHOR!..

Makcik ku yang tantekkk!

Alang dan Cik Ana.

Sanding Time

cantiknya adikku.. heheheh

pengantin dtg..apa la gambar ni lintang pukang..*layan*

adik bongsuku yang dah jadi anak dara.

pembantu Plan B aku..hahahaha *mata keatas tangan di bahu*

Abah , cik Din dan cik Lin.

Sil pun datang. Thank You!!

Amsyar suka mak long datang juga!

atuk dan nenek Tanjung Karang.

mama (tengah)

Kenyangkan perut anak dan suami..eh???..

Keluarga bahagia. *Takkan Terpisah* Amin.

mana aku???... amsyar lah ni buat hal nak tidur.

Beradekkkkss..

Hahahahahah..
sekian... *hehehehe*

Tiada ulasan:

Catat Ulasan